Uitnodiging workshop ‘Tips van een ex-inbreker’

Dinsdagavond 13 oktober as. verzorgt een ex-inbreker een workshop voor inwoners van de wijk Zuid, deze keer met aandacht voor Lunetten. Hij geeft als ervaringsdeskundige advies over hoe een inbreker denkt en hoe hij zijn keuzes maakt. U keert huiswaarts met bruikbare tips waarmee u de kans dat u slachtoffer wordt van woninginbraak kunt verkleinen! U kunt binnenlopen vanaf 19.00 uur, de workshop start om 19.30 uur en vindt plaats in schoolgebouw De Passie, Zwarte Woud 211.

Houddedief2015Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Met goed hang- en sluitwerk kunt u in veel gevallen inbraak voorkomen. Op 13 oktober krijgt u alle informatie over het PKVW. Er is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf aanwezig. U kunt ter plekke een afspraak maken voor een GRATIS scan van uw woning.

Aanmelden
Aanmelden kan via een e-mail naar zuid@utrecht.nl, onder vermelding van ‘workshop ex-inbreker’. Telefonisch kan ook, via 030 – 286 00 00.

Utrecht Veilig! Dat doen we samen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten