Zuidbus blijft rijden!

Er is veel gebeurd na het vorige artikel over de Zuidbus op 21 juli j.l. De gemeentelijke subsidie liet wat lang op zich wachten, maar gelukkig kreeg Stichting Zuidbus uiteindelijk toch een brief van Wijkbureau Zuid met de mededeling dat de subsidie was toegekend. U kunt zich voorstellen hoe blij alle vrijwilligers toen waren!

Zuidbus2Maar het probleem van het sterk verminderde aantal chauffeurs en gastvrouwen moest ook nog worden opgelost. Hier snelde RTV Utrecht te hulp na een simpele oproep van het bestuur. De massale publiciteit zorgde al snel voor een grote toeloop van nieuwe vrijwilligers. Inmiddels zijn zij bijna allemaal geïnterviewd en in het team van de Zuidbus verwelkomd. De meesten zijn zelfs al in de planning voor dit najaar opgenomen en gaan leuke reisjes maken!

De toekomst van de Zuidbus ziet er door dit alles voor de komende tijd prima uit en de ouderen kunnen gewoon mee blijven rijden naar de soos of deelnemen aan een gezellig reisje. Het bestuur werkt er intussen hard aan om Stichting Zuidbus ook op de langere termijn gezond te houden en er is goede hoop dat ook dit gaat lukken. Op Twitter zijn de meest recente activiteiten van de Zuidbus te volgen via @zuidbus.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten