Babykleertjes voor Slimme Boefjes

SlimmeBoefjesSlimme Boefjes is opgericht in het voorjaar van 2012 om (aanstaande) ouders met een kleine portemonnee te helpen met hun babyuitzet. De stichting zamelt daarvoor babyspullen in op verschillende inzamelpunten in het land. Hiervan maakt Slimme Boefjes de Baby StartKid. In dit babystartpakket zitten de basisbenodigdheden die de kraamzorg adviseert voor de eerste maanden van een pasgeborene. Voordat ingezamelde babykleding in de Baby StartKid komt, wordt alles fris gewassen, gestreken en zorgvuldig gesorteerd op kleur.

Sinds enkele weken is Slimme Boefjes ook actief in de regio Utrecht. In de wijk Overvecht heeft de stichting een mooie werklocatie gevonden in een oud schoolgebouw. Binnenkort worden de eerste inzamelbakken uitgedeeld in Utrecht, Nieuwegein, Maarssen en Vleuten. Naast de inzamelbakken zoekt de stichting ook andere manieren om kleding in te zamelen. Zo is ze verbonden aan de grote halfjaarlijkse kledingbeurs in de wijk Hoograven. De babykleding die na afloop van de beurs over is, wordt opgehaald en gebruikt voor de StartKids.

Mocht u babykleding (tot en met maat 68/74) of andere babyuitzet, zoals kruiken, dekentjes, slaapzakjes, hydrofiele luiers en washandjes willen doneren, laat het dan weten via utrecht@slimmeboefjes.nl. Voor meer informatie zie www.slimmeboefjes.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten