Groene vingers voor Nieuw Rotsoord

Nieuw Rotsoord is opnieuw in de prijzen gevallen. Dit keer krijgt de kinderboerderij gratis hulp van een professionele hovenier bij het snoeien van de hoogstamboomgaard. De klus vindt pas over een paar maanden plaats, maar dinsdag 22 september komt de Utrechtse hovenier Marco Franken van Tuinrijck de bomen op hun gezondheid keuren. Het eigenlijke snoeiwerk kan pas plaatsvinden als de fruitbomen helemaal kaal zijn.
De professionele hulp van Tuinrijck dankt de kinderboerderij aan Hovenier Helpt, een landelijk initiatief waarbij hoveniers particulieren en organisaties belangeloos te hulp schieten bij het opknappen en onderhouden van hun groen. Dit jaar is Nieuw Rotsoord een van de vijftig uitverkorenen.
Rotsoord

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten