Handjehelpen zoekt vrijwilligers in de wijk

LogoHandjeHelpenHandjehelpen zorgt voor een passende koppeling tussen mensen met een beperking en vrijwilligers die hun maatschappelijke betrokkenheid willen omzetten in daden. Sinds de oprichting in 1979 door ouders met een hulpvraag is Handjehelpen uitgegroeid tot een professionele organisatie. In 2014 werd door meer dan 1400 vrijwilligers en stagiairs ruim 117.000 uur hulp geboden in de regio Utrecht.

Handjehelpen heeft momenteel de volgende vacatures in Tolsteeg en Hoograven:

Help jij Diab aan zijn zwemdiploma? Diab is een vrolijke en enthousiaste jongen met ADHD. Zijn alleenstaande moeder heeft ook de zorg over zijn zusje die naar ballet moet op diezelfde dag. Wie wil met Diab (9) naar zwemles op dinsdag van half 5 tot half 6? Moeder zou erg geholpen zijn met de ondersteuning en Diab vindt het geweldig als je speciaal voor hem komt!

Van spitsuur naar flits-uur! Voor Irma (17) met een laag ontwikkelingsniveau zijn we op zoek naar een stevige vrijwilliger die ’s middags, na schooltijd tussen 16.00 en 18.00 uur, op haar kan passen en leuke dingen met haar kan doen. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger flexibel is en ook eens een avond kan oppassen of in het weekend een paar uurtjes kan komen. Wie kan initiatief nemen, is pro actief en spontaan?

Ga je mee een filmpje pakken? Tim (16) heeft PDD-NOS. Hierdoor vindt hij het moeilijk om sociale contacten aan te gaan. Hij is op zoek naar een rustige vrijwillig(st)er met humor. Iemand die door de week na 18.00 uur of soms in het weekend er met hem op uit wil gaan. Hij houdt van fietsen, bioscoop, gamen, fitness en voetbal.

Spreekt dit je aan en wil je vrijwilliger worden? Neem dan contact op via 030-2632950 of mail naar info@handjehelpen.nl. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website www.handjehelpen.nl of volg Handjehelpen op Facebook!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten