Succes Huttendorp Hoograven

Huttendorp LunchenDe laatste week van de zomervakantie Huttendorp DeDiscoHutwas er voor de eerste keer Huttendorp Hoograven. Deze week werd Speeltuin de Kameleon omgebouwd tot waar Huttendorp. 81 kinderen bouwden 16 hutten. Het was een succes. De kinderen kwamen dinsdag op een leeg terrein en gingen vrijdag moe, maar zeer voldaan weer naar huis. Op het terrein stonden toen 16 prachtige hutten. De brandweer kwam de hutten keuren en allemaal werden ze goedgekeurd. Zo konden de kinderen de laatste avond gezellig in hun eigen hut slapen. Tijdens de week was er een barbecue, konden de kinderen een middag stenen mozaïeken voor het Limes-pad door Hoograven en was er een vrijmarkt. 

Huttendorp Overzicht huttenHet weer begon de week iets minder, maar werd steeds beter. De organisatie van het Huttendorp verliep goed. Ouders en kinderen geven de organisatie een dikke pluim. Of er volgend jaar weer een Huttendorp komt, laat de organisatie nog in het midden. Binnenkort evalueren ze de week. Iedereen hoopt natuurlijk op een vervolg!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten