Stenen mozaïeken op straatfeest

StraatfeestVHW2Afgelopen zaterdag was op de Verlengde Hoogravenseweg het jaarlijkse straatfeest. Om 15.00 uur begon het feest met het mozaïeken van stenen voor het Limes-pad in Hoograven. Buurtgenoten mochten zelf een motief uitzoeken, mozaïek steentjes pakken en knippen en ze daarna op de steen plakken. 

StraatfeestVHW1

Beeldend kunstenaar Carin van Dongen controleerde de stenen, gaf adviezen en hielp waar nodig. Ook was het mogelijk om een eigen steen te maken: voor € 12,50 kon je een steen maken met je initialen erop. Volwassenen en kinderen mozaïekten met veel plezier de stenen. Het Limes-pad geeft de voormalige grens van het Romeinse Rijk aan. Het begin van het Limes-pad ligt al bij de Brede School Hoograven. Binnenkort wordt het pad doorgetrokken tot aan de Vaartsche Rijn. https://www.facebook.com/socialsofahoograven 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten