Taichi-oefengroep geeft gratis inlooplessen

Tai ChiTaichi-oefengroep Hoograven gaat alweer haar zevende seizoen in. De groep doet Taichi voor ontspanning, meer energie en een goede houding. Er is inmiddels een vaste kern deelnemers, maar er is ruimte voor meer. Om die reden organiseert de groep op woensdag 2 en vrijdag 4 september gratis inlooplessen voor belangstellenden. Deze lessen zijn op de nieuwe locatie, de Neudezaal in Zorgcentrum Tolsteeg, Saffierlaan 10, van 9.30 tot 11.00 uur. Mocht u zin hebben om op een van de ochtenden mee te doen, meld u dan s.v.p. aan bij Rianne Roding via telefoonnummer 06-21934967. Van harte welkom!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten