Goed oud(er) worden, hoe doe je dat?

65 button resized 6001Rond dit thema organiseert een groepje wijkbewoners een vijftal bijeenkomsten voor vrouwen tussen de 65 en de 75 jaar uit de wijken Hoograven en Lunetten. De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagmiddagen 10, 17 en 24 september en 1 en 8 oktober van 13.30 tot 16 uur in wijkcentrum Hart van Hoograven aan de ´t Goylaan.

Kijk ik om me heen, sta ik midden in het leven (Loesje)

De levensverwachting in Nederland is de laatste jaren enorm toegenomen. Veel mensen kunnen hierdoor relatief langer hun leven leiden. Maar wat erover te lezen is, gaat vaak over de nadelen, over de achteruitgang en het afhankelijk worden van de zorg van anderen. Terwijl de toegenomen levensverwachting juist ook veel voordelen en kansen biedt, zoals de winst van de ervaring op allerlei gebied. En wie wil nu niet ‘de tijd te vriend houden’?

In deze cursus zullen de deelnemers met elkaar in gesprek gaan over de positieve kanten van het ouder zijn. Vragen die daarbij aan bod kunnen komen zijn: ‘Hoe maak ik het goed voor mijzelf? Wat zijn mijn wensen en verwachtingen? Welke mogelijkheden bieden de nieuwe media? Wat heeft mij geholpen bij het omgaan met verlieservaringen?’ Maar de deelnemers mogen uiteraard ook zelf onderwerpen inbrengen die hen bezighouden. 

De deelname aan de vijf middagen bedraagt € 15,-.

Als u meer informatie wilt, of u wilt opgeven, dan kunt u terecht bij:
Theo Mathot – t.mathot@azmn.nl
Tonny Rosbergen – roston8@hotmail.com – 030-2894646 (voor 19 uur)
Hans Koops – predikant@marcuskerk.nl – 030-2745036 (voor 19 uur)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten