Voortbestaan Zuidbus in gevaar

Misschien heeft u de witte bus met het hoge dak wel eens door de wijken van Utrecht-Zuid zien rijden. Dat is de Zuidbus die met ouderen op weg is naar de soos of bingo, of op het punt staat de stad uit te rijden voor een leuk reisje in het land. De vrijwilligers van Stichting Zuidbus hebben maar een doel voor ogen: ouderen regelmatig een plezierige tijd bezorgen en daarmee vereenzaming voorkomen. Omgekeerd zijn de ouderen zelf ook erg dankbaar voor deze deur-tot-deur service. Kortom, de bus is een succesnummer!

Zuidbus

Zonder subsidie kan de Zuidbus nog maar tot het eind van dit jaar worden ingezet. En net nu er daarvoor mogelijk een oplossing in zicht is, heeft in de afgelopen maanden een flink aantal chauffeurs en gastvrouwen om diverse redenen afgehaakt.

Kent of bent u iemand die graag met ouderen omgaat en een aantal uurtjes per maand beschikbaar is om met de bus op pad te gaan als chauffeur (m/v) of gastvrouw, neemt u dan aub contact op met de Zuidbus via info@zuidbus.nl. U wordt dan opgebeld om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Bij voorbaat dank!

Meer informatie is te vinden op www.zuidbus.nl. De Zuidbus is ook op Twitter te volgen (@zuidbus).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten