Gratis energiebesparingsadvies voor huurders

Sinds de start van de campagne “Doe mee en bespaar slim energie!” in november vorig jaar, hebben al ruim 400 Utrechtse huishoudens zich aangemeld voor een gratis energieadvies. Nu het project een half jaar onderweg is blijkt dat huurders met behulp van het advies circa €150,- per jaar kunnen besparen.

ProjectEnergieboxMet dit project bieden de Gemeente Utrecht en de Utrechtse woningcorporaties huurders de kans om te besparen op hun energiekosten. Daarbij ontvangen de deelnemers ook een gratis energiebox met daarin handige energiebesparende producten t.w.v. €40,-.

Huurders in Utrecht die gebruik willen maken van dit gratis aanbod kunnen zich nog steeds aanmelden. Er wordt dan door het projectteam contact met hen opgenomen om een afspraak te maken voor een energieadvies aan huis. Tijdens dit bezoek nemen de bewoner en een adviseur samen de besparingsmogelijkheden in de woning door. De advisering richt zich met name op kleine maatregelen, waar geen grote investeringen voor nodig zijn, die bij elkaar wel veel geld kunnen opleveren. Na het bezoek krijgt de bewoner een rapport thuisgestuurd met een overzicht van de besproken maatregelen en de mogelijke besparingen op de jaarlijkse energiekosten.

Ook een gratis advies en energiebox?
Bent u huurder van Mitros, Portaal, SSH, GroenWest of Bo-Ex en wilt u ook een gratis energiebesparingsadvies op maat? Geef u dan nu op door u aan te melden via de website www.utrecht.nl/energiepuntwonen (of www.energiebox.org – met veel extra informatie over het project) of door te bellen naar 030 – 3021571 (op werkdagen tussen 9:00-13:00).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten