Informatieavond Buurtmobiliteit

HoogravenDuurzaamInfoavond2015Op maandag 29 juni organiseert buurtinitiatief Hoograven Duurzaam een informatieavond over de mogelijkheden om vervoersmiddelen te delen. Op deze avond kun je horen welke ervaringen andere buurten in Utrecht en Amersfoort al hebben opgedaan, en kunnen geïnteresseerde wijkbewoners met elkaar speeddaten. 

Heb je interesse in het delen van je vervoersmiddel? Wil je af en toe wel een auto of bijvoorbeeld bakfiets gebruiken? Of staat je vervoermiddel regelmatig ongebruikt voor de deur? Doe dan mee met dit bewonersinitiatief van Hoograven Duurzaam(i.s.m. NMU.nl)!

Vanaf nu kun je voordelig deelnemen aan Mobiel Hoograven via het platform MyWheels. Via MyWheels zijn de verzekeringen goed geregeld en maak je duidelijke afspraken over de (ver)huur. Normaal gesproken betaal je als huurder € 250 borg bij MyWheels, maar in de community delen we de borg met elkaar en betaalt ieder maar € 25. Naast auto’s is er ook een gloednieuwe elektrische bakfiets beschikbaar in de community, voor fietsritjes met kleine kinderen of het vervoeren van spullen.

Je kunt ook nu alvast een kijkje nemen op de communitypagina: https://mywheels.nl/auto-huren/Utrecht-Hoograven of Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/mobielhoograven

De informatieavond vindt plaats in basisschool Blauwe Aventurijn aan de Ridderlaan en begint om 20 uur.
Aanmelden of meer weten: mobielhoograven@gmail.com

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten