Zomerlezen bij Bibliotheek Utrecht

ZomerlezenDe zomer wordt door veel mensen gebruikt om lekker bij te lezen. Daarom heeft Bibliotheek Utrecht haar aanbod voor de zomerperiode aangepast zodat iedereen veel boeken, reisgidsen, e-boeken, tijdschriften of luisterboeken mee kan nemen op vakantie.

Er is een speciaal zomerabonnement verkrijgbaar waarbij een abonnement van 2 maanden slechts 10 euro kost. De uitleentermijn van de materialen verdubbelt van drie naar zes weken en het aantal uit te lenen materialen wordt uitgebreid van 10 naar 15 stuks. Vanaf 1 juni is de VakantieBieb-app weer live gegaan. Dit is een gratis app voor zowel leden als niet-leden met een divers aanbod aan e-books. In alle vestigingen vindt een Zomerboekverkoop plaats met afgeschreven materialen voor jong en oud die €1,00 per stuk kosten. In de schoolvakantie hebben bijna alle vestigingen aangepaste openingstijden. Kijk voor de exacte openingstijden, voorwaarden en termijnen van Zomerlezen op www.bibliotheekutrecht.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten