Fietsen aan de Gansstraat

FREEMNa een paar weken hard werken is het eindelijk zover: FREEM bikes&coffee gaat op 13 juni open. In het pand aan de Gansstraat waar eerst Bikemen zat, is een frisse nieuwe winkel gekomen. Eigenaren zijn Eric van Stuijvenberg uit Hoograven en Arjan Douma uit de Dichterswijk. Eric: We gaat voornamelijk stadsfietsen aanbieden van speciale merken. Zo is er Achielle, een prachtige fiets uit België in mooie kleuren en retro frames; BSP, een Utrechtse merk van onverwoestbare moderne stadsfietsen; BRIK: de fiets zonder ketting; Lekker, een merk uit Australië met Nederlandse wortels, en Roetz Bikes, ongelofelijk mooie fietsen die een tweede leven krijgen.’

Naast dit assortiment verkoopt FREEM goede fietsaccessoires. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, wordt er in de winkel ook nog een goede bak koffie geschonken. Fietsliefhebbers uit Tolsteeg, Hoograven en de Bokkenbuurt zijn hartelijk welkom!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten