Fietstocht naar Wilhelminapark op zaterdag 13 juni

Logo Harten voor sport

Op zaterdag 13 juni starten vanuit vijf verschillende wijken in Utrecht recreatieve fietstochten naar het Wilhelminapark. De tochten zijn leuk en veiligom te fietsen met kinderen, familie, alleen of met mensen uit de buurt. Bij de startlocatie worden fiets-goodiebags uitgedeeld en op sommige locaties ontvangen de deelnemers een kop koffie of thee. In het Wilhelminapark krijgen alle deelnemers eten en drinken en wordt de goodiebag verder aangevuld. Deelname is kosteloos!

Er zijn zaterdagmiddag tal van leuke fietsactiviteiten in het Wilhelminapark waaronder: loopfietswedstrijden voor peuters & kleuters, de Bike Repair Shop − samen sleutelen aan je fiets −, de Kids Bike Repair Shop – haal je bandenplakdiploma –, de fietsinformatiemarkt en een Dikke Banden Race voor jeugd en jongeren. Wanneer je honger krijgt zijn er verschillende eetkraampjes en tegen de dorst zijn er onder andere Happy Drinks. Ook kan je in het Wilhelminapark van 12.00 tot 20.00 uur kijken naar, of meedoen aan fietswedstrijden die onderdeel zijn van het Wielerweekend.

De fietstochten starten op zaterdag 13 juni tussen 13.00 en 15.00 uur vanuit de wijken Overvecht, Lunetten/Hoograven (Fietswinkel Ekeris, ’t Goylaan 66A, vertrek tussen 12.00 en 15.00 uur), Leidsche Rijn, Kanaleneiland en Ondiep/Zuilen. Kijk op www.hartenvoorsport.nl/fiets-naar-het-park voor meer informatie. De fietstochten naar het Wilhelminapark en de activiteiten in het park zijn onderdeel van Utrecht fietst! en het Utrecht2015 activiteitenprogramma in het kader van de Grand Départ.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten