Geen 10 km Avondvierdaagse Koningsweg

Avondvierdaagse 2015Gisteren ging de Avondvierdaagse in Utrecht van start. Dit jaar is er geen 10 km op de Avondvierdaagse aan de Koningsweg. Alle kinderen lopen 5 km. Om de 10 km goed te laten verlopen zijn er voldoende verkeersregelaars nodig. Helaas zijn er dit jaar niet voldoende verkeersregelaars door de scholen aangemeld. Vorig jaar was dit ook al bijna het geval; toen waren er uiteindelijk wel genoeg. De organisatie stuurde onlangs nog een brief naar alle groepenvoor een oproep van verkeersregelaars. Hieraan is heel weinig gehoor gegeven. Voor de organisatie staat Veiligheid voorop.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten