Wielrennen en wijn op het Trip-terrein!

LogoTourUtrechtKwestie van Smaak aan de Briljantlaan is groot fan van de Tour de France. Daarom organiseert deze wijn- en whiskyhandel op zaterdag 4 juli tussen 12:00 en 17:00 uur een proeverij door de wijnmaker van Plaimont uit de Gascogne, een streek in het zuidwesten van Frankrijk. Op deze eerste koersdag hoeft u zich niet aan te melden, u mag gewoon langskomen en meegenieten.

Op de parkeerplaats voor de winkel zijn er op 4 juli ook andere activiteiten zoals Franse accordeon muziek, lekkernijen van Chef Nicolas en de Tour op een groot scherm bij eetcafé Klein Berlijn. Op 100 meter afstand passeren de renners deze dag tijdens de proloog van de Tour de France.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten