Crowdfundingsactie De Kameleon bereikt mijlpaal

Sinds de heropening van Speeltuin De Kameleon hebben al veel buurtbewoners ervaren wat een prachtige plek de speeltuin inmiddels is geworden. Op het circa 5.000 m2 grote terrein kan iedere dag heerlijk geravot worden, is een moestuin om je eigen plantjes te verbouwen en kan onder begeleiding een fikkie gestookt worden. Op zaterdagen maakt de naastgelegen scoutinggroep Baracuda Zeeverkenners ook gebruik van het terrein en worden samen met de speeltuin activiteiten georganiseerd. Een aantal delen van het terrein is op dit moment nog niet helemaal gereed.

Kameleon Kinderen met KruiwagensVerbetering speeltuin
Dit voorjaar willen we deze laatste delen gaan afmaken. Zo is er nog de wens om een speelveld aan te leggen op het terrein, op diverse plekken nog meer bosjes te planten waar kinderen op een natuurlijke wijze in kunnen spelen, op een aantal plekken afscheidingen aan te brengen om de veiligheid verder te verbeteren, het dierenhok en de dierenweiden verder af te maken en voer aan te schaffen voor de dieren. De totale kosten voor deze plannen zijn begroot op 10.000 euro.

Crowdfunding
Inmiddels hebben buurtbewoners, omliggende bedrijven en een aantal fondsen al 5.000 euro van dit bedrag toegezegd. De eerste mijlpaal is daarmee bereikt. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee.

Om ook het resterende deel binnen te krijgen zijn Speeltuin de Kameleon en Scouting Baracuda Zeeverkenners een crowdfundingsactie begonnen. In ruil voor een kleine donatie kan er meegedaan worden aan een boel activiteiten. Zo kan er bijvoorbeeld een dagje worden gezeild of geroeid in een van de boten van de Baracuda, kan er een kampvuurtje gestookt worden in de Speeltuin of krijgt de donateur een eervolle vermelding op het donateursbord. Ook voor bedrijven zijn verschillende beloningen beschikbaar.

Wil je ook meehelpen? Bekijk dan de verschillende activiteiten en doneer via www.crowdfundingkameleon.nl. Een rechtstreekse donatie is ook mogelijk via rekeningnummer NL71ABNA0407337881 t.n.v. Stichting Vooruit- hart voor Zuid Oost. ovv 21005 Kameleon.

De speeltuin is natuurlijk ook gewoon te bezoeken. De speeltuin ligt aan de Verlengde Hoogravenseweg 37 en is van ma-vr tussen 10.00-18.00, en in het weekend tussen 13.00-17.00 geopend.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten