Op bezoek bij een oudere wijkbewoner

SamenHoograven is het netwerk van en voor 60+ in Hoograven. Ouderen dienen langer zelfstandig thuis te blijven wonen en hierdoor neemt de behoefte aan sociaal contact toe omdat het netwerk steeds kleiner wordt. We zijn op zoek naar wijkbewoners uit Hoograven die structureel een sociaal huisbezoek zouden willen doen bij een oudere. Wekelijks of 1x per 14 dagen. Je kunt denken aan thuis bij de oudere een praatje maken/spelletje doen, samen boodschappen doen of naar de stad.Logo Samen Hoograven

Lijkt je dit leuk? Geef je dan op bij Hilde Kuper via samenhoograven@vooruitutrecht.nl of bel naar 06-43 555 835. Hilde gaat dan op zoek naar een geschikte ‘match’!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten