Inspiratie, ontmoeting en frisse blikken op bewonersavond Hoograven

logo VooruitOp maandagavond 15 juni organiseert Vooruit een bewonersavond in de wijk. Buurtbewoners, professionals en vrijwilligers denken samen na over diverse hulpvragen van drie buurtinitiatieven. De avond staat in het teken van inspiratie, ontmoeting en frisse blikken.

Een goed lopend initiatief of een enthousiaste buurtbewoner kan een vastgelopen idee net dat zetje geven dat het nodig heeft. Het doel van de bewonersavond is het vlot trekken van vastgelopen buurtinitiatieven die eigenlijk veel potentie hebben. Tijdens een interactief programma onder begeleiding van de sociaal makelaars komt iedereen aan bod en kunnen concrete plannen gemaakt worden. Op deze manier helpt de wijk zichzelf verder.

De buurtinitiatieven die graag wat hulp willen, kunnen aangemeld worden tot 31 mei 2015. Dit kan bij Marlies Bosch: marliesbosch@vooruitutrecht.nl / 06 16 85 64 02.

Maandag 15 juni 2015 van 19:00 tot 21:30 in Buurtcentrum Hart van Hoograven, ‘t Goylaan 77. Iedereen mag aanschuiven!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten