Nieuwe VoorleesSterren gezocht!

boekenBent u 65+ en vindt u het heerlijk om voor te lezen aan peuters en kleuters? Dan spreekt het onderstaande u vast aan! 

Elke donderdagmiddag tussen half twee en half drie leest een groepje VoorleesSterren voor aan kinderen van voorschool De Vliegende Beestenboel aan de Duurstedelaan. Een mooi moment om gezellig even bij te kletsen en kinderen te ondersteunen in de taalontwikkeling. Voor dit project worden nieuwe VoorleesSterren gezocht die graag om de week op donderdagmiddag willen voorlezen. Bent u enthousiast en wilt u een keer ervaren hoe het is, neem dan contact op met Caroline Heijboer. Zij kan u er alles over vertellen. Caroline is te bereiken via info-utrecht@academievandestad.nl of 06 – 40 93 85 79.
De VoorleesSterren is een samenwerking tussen de Brede School Utrecht, SamenHoograven en Academie van de Stad.

“Het is geweldig om te zien hoe de kinderen het verhaal beleven.”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten