V.I.P.-plaatsen voor ouderen tijdens de Grand Départ!

logo VooruitVooruit vindt dat iedereen in Hoograven, Tolsteeg en de Bokkenbuurt van de Tour de France moet kunnen genieten, ook ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Daarom verzorgt de organisatie in samenwerking met SamenHoograven en bewoners uit de wijk op zondag 5 juli een V.I.P.-arrangement voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn. Voor 3,- kunnen zij in Buurthuis Hart van Hoograven onder het genot van een kop koffie/thee en een hapje tussen 11 en 14 uur genieten van de voorbijzoevende wielrenners. Ze worden lekker in de watten gelegd en hebben perfect uitzicht vanaf de eerste verdieping achter de grote ramen van het buurthuis. Mail voor een plekje naar Tamara Leguit via samenhoograven@vooruitutrecht.nl.

Kijk voor meer informatie over het V.I.P.-arrangement op de website of de Facebookpagina van Vooruit. Voor dit evenement zijn nog twee vrijwillige vacatures: een Tour-expert en een BHV’er. Meer info hierover is te verkrijgen bij Herman Aarsman via hoogravens_belang273@hotmail.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten