Mobiel Hoograven gaat ‘live’: auto’s en andere vervoersmiddelen delen in je eigen buurt!

Mobiel Hoograven

Op zondagmiddag 17 mei wordt de community Mobiel Hoograven officieel gelanceerd tijdens het Lentefeest op Nieuw Rotsoord om 14.30u met een kick-off en een bijdrage van de wijkwethouder Lot van Hooijdonk. Woon je in Hoograven? Heb je interesse in het delen van vervoersmiddelen? Wil je af en toe wel een auto of bijvoorbeeld bakfiets gebruiken? Of staat je vervoermiddel regelmatig ongebruikt voor de deur? Doe dan mee met dit bewonersinitiatief van Hoograven Duurzaam i.s.m. met Natuur en Milieufederatie Utrecht!

Vanaf nu kun je voordelig deelnemen aan Mobiel Hoograven via het platform MyWheels. Via MyWheels zijn de verzekeringen goed geregeld en maak je duidelijke afspraken over de (ver)huur. Normaal gesproken betaal je als huurder € 250 borg bij MyWheels, maar in de community delen we de borg met elkaar en betaalt ieder maar € 25. Naast auto’s is er ook een gloednieuwe elektrische bakfiets beschikbaar in de community, voor fietsritjes met kleine kinderen of het vervoeren van spullen.

Meer weten? Lees alle informatie op www.mywheels.nl/auto-huren/hoograven, kijk op de Facebookpagina van Mobiel Hoograven of neem contact op met Mobiel Hoograven via mobielhoograven@gmail.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten