Seizoensopening De Klanksteen op 27 april

Klanksteen KopieOp Koningsdag, maandag 27 april, start het nieuwe seizoen in Muziektent De Klanksteen in het Tolsteegplantsoen. De Klanksteen is voortgekomen uit een burgerinitiatief met de bedoeling de levendigheid en samenhorigheid in de wijk te bevorderen. Stichting De Klanksteen is hier na één seizoen De Klanksteen behoorlijk in geslaagd: er zijn inmiddels 23 vrijwilligers die allerlei hand- en spandiensten verrichten. Buiten de subsidie vanuit het leefbaarheidsbudget en de Rabobank, heeft de stichting ook 38 Vrienden van De Klanksteen mogen verwelkomen die met minimaal 10,- euro per jaar financieel ondersteunen. Meer vrienden zijn uiteraard welkom! 

Op elke laatste zondag van de maand zal de stichting vanaf mei tot en met september leuke optredens – voor elk wat wils – in De Klanksteen organiseren. Daarnaast gebruikt ZIMIHC de muziektent vanaf juni op elke tweede zondag van de maand voor haar Lazy Sundays.

Het programma op Koningsdag begint om 13.00 uur. De hele middag is er een vrijmarkt op kleedjes en een springkasteel.
13.00 uur Try-Out Podium
14.00 uur Tolsteegkoor
15.00 uur Poppenspeler Rik rikken**
15.30 uur Demonstratie Dansschool My Motion
16.00 uur Springtide (utrechtse band, Ierse sferen)

**15.45 -16.15 uur optredens op het veld door poppenspeler Rik Rikken

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten