Floor for Life Fancy Fair op zaterdag 18 april

FloorforLife

Op zaterdag 18 april organiseert Kentalis Het Rotsoord de Floor for Life Fancy Fair. Floor is de jongste dochter van Kentalis-medewerker Ingrid van Til en haar man Jeroen, en Floor is ernstig ziek. Om het gezin te helpen de kosten voor reis en verblijf van het hele gezin in Philadelphia, Amerika bij elkaar te brengen – de enige plaats waar Floor de voor haar noodzakelijke immunotherapie kan ondergaan -, organiseert Kentalis Het Rotsoord deze fancy fair die bedoeld is voor kinderen en volwassenen. De fair vindt plaats op zaterdag 18 april van 11.00 tot 15.00 uur bij de school aan Rotsoord 36. 

Wat is er te doen? 
Bijna te veel om op te noemen! Er is een springkussen, je kunt broodjes bakken en spelletjes doen op het plein, begeleid door de Scouting, er is een nagelstudio en schminken, je kunt je haren laten knippen of er een figuur in laten scheren. Dan is er verder een boekenmarkt, koffie en koek, soep en gezonde snacks, maar ook suikerspinnen! En een theatervoorstelling door studenten van de HKU, workshops, en een uitgebreide Arts & Craftsmarkt. Dus: kom met zijn allen, nodig familie en vrienden uit! Hoe meer zielen, des te hoger de opbrengst! (N.B. Wij accepteren op deze dag alleen contant geld.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten