Peuterdans in de Blauwe Aventurijn

dans aapjeskooiAs. woensdag 8 april start er bij de Aapjeskooi een nieuwe periode peuterdanslessen. Deze vrolijke lessen zijn bedoeld voor kinderen tussen de 30 maanden en 4 jaar. In deze leeftijdsfase speelt fantasie een belangrijke rol en is de drang om te bewegen en te ontdekken groot. Fantasie en bewegen zijn dan ook de uitgangspunten van de peuterdanslessen. Samen dansen, springen, rollen, vliegen, tijgeren, zingen en ook leren wachten op je beurt maken deel uit van de les. Door te bewegen raken de peuters hun energie kwijt en het helpt ze om in goede conditie te blijven. Maar bovenal is peuterdans: samen plezier beleven!

Op woensdagochtend wordt er in de gymzaal van basisschool de Blauwe Aventurijn aan de Ridderlaan van 9.00 tot 9.45 uur een peuterdansles gegeven. Schrijf je ‘aapje’ snel in via www.aapjeskooi.nl of mail voor meer informatie naar info@aapjeskooi.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten