Improvisatietheater voor kinderen op 19 april

Op zondag 19 april speelt kindertheater Retteketet een voorstelling voor kinderen in Fort Luna, Oude Liesbosweg 40 in Utrecht. Alle scènes worden geïmproviseerd. De kinderen in het publiek bepalen waar de voorstelling over gaat. Als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs meespelen. Niets ligtvast, alles is mogelijk bij Retteketet.

RetteketetDe zaal gaat open om half 3 en om 3 uur begint de voorstelling. Na afloop is er voor alle kinderen limonade en wat lekkers. Om 4 uur is het weer afgelopen. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in de bouwspeeltuin. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders. Kaartjes kosten € 4 per stuk en worden bij de deur verkocht.

De spelers van Retteketet hebben een ruime ervaring met theatersport en toneel. Sinds 2 jaar treden ze regelmatig op met kindervoorstellingen waarbij het publiek actief betrokken wordt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten