Gratis kennismakingsgesprek bij Homeopathiepraktijk Van der Leer

Van 10 tot 16 april as. is het Internationale Week van de Homeopathie. In deze week kunt u op woensdag 15 april tussen 13 en 17 uur bij Praktijk voor Klassieke Homeopathie Van der Leer terecht voor een kennismakingsgesprek van een kwartier. Zo kunt u nader kennis maken met de homeopathische werkwijze van Marjon van Leer en meer informatie krijgen over de behandelmogelijkheden van diverse gezondheidsklachten. U ontvangt tevens gratis de homeopathiegids.logo wvdh

De praktijk is gevestigd in het Centrum voor Fysiotherapie en Acupunctuur aan de Verlengde Hoogravenseweg 298. Iedereen is van harte welkom! Wel graag even een afspraak maken via marjon@homeopathievanderleer.nl.

Zie ook www.homeopathievanderleer.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten