Ruil je groen!

Alle groenliefhebbers opgelet! Zondag 19 april kun je je homemade stekjes, zaailingen, plantjes (of zelfs zaadjes) komen ruilen op de Ruil je Groen!, een gezellige kleine markt voor gedreven tuinders, hobbyisten, stadslandbouwers, kortom voor iedereen met een stukje groen. Van kruiden tot cactussen en van bloemen tot bloemkoolplantjes. Het zaaiseizoen is geopend!

Hoe werkt het? Kweek een klein of groot aantal plantjes op en breng ze op 19 april naar de markt. Bijvoorbeeld groenteplantjes zoals, tomaatjes, artisjokken of iets anders moois. Alles wat groeit kan je ruilen, ook kamerplanten of bloemen. Wellicht heb je planten in je tuin staan die zich snel vermeerderen, zoals bijvoorbeeld frambozen of aardperen. Neem ze mee, wie weet maak je iemand er blij mee.
Op de dag zelf ben je welkom op Nieuw Rotsoord, waar je je plantjes met andere deelnemers kunt ruilen. En aan het einde van de middag gaat iedereen naar huis met nieuwe plantjes voor zijn eigen tuin, balkon, stoeptegeltuin of serre.

Meedoen? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar ruiljegroen@gmail.com.
Plantenruilmarkt op 19 april, van 13.00 tot 16.00
Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten