Repair Café Lunetten ook voor fietsreparaties

Loopt de ketting van je fiets vast? Heeft je strijkijzer de geest gegeven? Lievelingsbroek gescheurd? Veel mensen weten de weg naar het Repair Café Lunetten al te vinden. Zo zijn er al meer dan honderd elektrische apparaten gerepareerd. Minder bekend is dat je in het Repair Café ook terecht kunt met fietsen. Laat die oude fiets met niet werkende remmen, aanlopende ketting of vastgeroeste versnellingen dus niet in de schuur staan, maar kom ermee naar Repair Café Lunetten in de Musketon op zaterdag 11 april. Tussen 10 en 13 uur zitten vrijwillige reparateurs klaar om uw kapotte spullen gratis te repareren.

In het Repair Café gaan deskundige reparateurs samen met bezoekers aan de slag met kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed en fietsen. En het is er ook gewoon gezellig! Je kunt koffie of thee drinken met wijkgenoten en een praatje maken. Het Repair Café is een landelijk succesvol concept. Er zijn tientallen Repair Café’s in Nederland en meerdere Repair Café’s in Utrecht.

Veel mensen weten de weg naar het Repair Café Lunetten al te vinden. Zo zijn er al meer danhonderd elektrische apparaten gerepareerd. Minder bekend is dat je in het Repair Café ook terecht kunt met fietsen. Laat die oude fiets met niet werkende remmen, aanlopende kettingof vastgeroeste versnellingen dus niet in de schuur staan, maar kom ermee naar de Musketon.

Meer informatie
Repair Café Lunetten is er iedere tweede zaterdag van de maand in de Musketon tussen 10 en 13 uur. De eerstvolgende keer is 11 april. Je kunt ons volgen op twitter: @repaircafelunet en op facebook: www.facebook.com/repaircafelunetten. Mailen naar: repaircafelunetten@gmail.com. Kijk ook op: www.repaircafe-utrecht.nl.
Repaircafe Lunetten

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten