Kandidaten gezocht voor Tolerantieprijs 2015

IllustratieTolerantieprijs2015Gezocht in Utrecht: mensen, bedrijven en andere organisaties die zich op een creatieve manier inzetten voor een verdraagzame samenleving. Met activiteiten die bruggen slaan op het gebied van cultuur, sport, onderwijs en economie. Voor dit soort initiatieven looft het gemeentebestuur van Utrecht de Tolerantieprijs uit.

De Tolerantieprijs, ingesteld in 1995 door de Utrechtse gemeenteraad, bestaat dit jaar 20 jaar. De prijs is bedoeld voor initiatieven die verdraagzaamheid, respect en begrip in de Utrechtse samenleving bevorderen, onder het motto ‘Utrecht zijn we samen’.

Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit de aanmeldingen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 7.000 euro, dat moet worden besteed aan het bekroonde initiatief.

Kandidaten voor de Tolerantieprijs kunnen zich tot en met 31 maart aanstaande aanmelden bij het secretariaat van de Jury Tolerantieprijs. U kunt uw aanvraag, voorzien van een grondige toelichting, indienen via www.utrecht.nl/tolerantieprijs. De winnaar wordt bekend gemaakt op 5 mei 2015 tijdens het Bevrijdingsfestival Utrecht, wanneer 70 jaar Bevrijding zal worden gevierd.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten