NLdoet in Speeltuin de Kameleon

NLDoetSpeeltuinKameleon 2

Het Oranje Fonds organiseerde op 20 en 21 maart NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In het kader van deze actie kwamen in Speeltuin de Kameleon aan de Verlengde Hoogravenseweg alle 6 Utrechtse wethouders én burgemeester Van Zanen afgelopen zaterdag een paar uurtjes schuren en schilderen. Ook een aantal wijkbewoners was actief. Vele handen maken licht werk: het toekomstige dierenverblijf ziet er nu een heel stuk kleuriger uit! 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten