Bike Repair Café op 28 maart

Bikerepair1Neem je fiets mee en kom gezellig sleutelen met anderen uit de wijk tijdens het Bike Repair Café op 28 maart. Tijdens de ‘De gezonde week’ is het Bike Repair Café op zaterdag aanwezig bij de bibliotheek van Hoograven aan het Smaragdplein. 

Bikerepair2Iedereen loopt er wel eens tegenaan: een kapotte of gammele fiets. Maar niet iedereen is even handig in repareren. Daarbij komt: sleutelen aan je fiets is veel leuker wanneer je het samen doet! Bij het Bike Repair Café zijn ervaren FietsFixers aanwezig om je te helpen. Je kunt je fiets samen nakijken op veiligheid met behulp van een checklist. Gereedschap is aanwezig in de FixFiets: een mobiele werkplaats in de vorm van een bakfiets. Het Bike Repair Café is voor alle leeftijden. Voor kinderen is er een extraatje, zij kunnen hun bandenplakdiploma halen. Alle deelnemers krijgen een Utrecht fietst! bandenplakset of fietsbel mee naar huis.

Tijdens de 100 dagen voor de Tourstart, de Grand Départ, worden er in heel Utrecht Bike Repair Café’s georganiseerd. Benieuwd wanneer het Bike Repair Café bij jou in de buurt is? Hou de agenda in de gaten op www.hartenvoorsport.nl/bikerepaircafe

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten