Finale Cruyff straatvoetbaltoernooi voor kinderen

voetbalAanstaande vrijdag 20 maart is de finale van het Crujff 6 vs 6 voetbaltoernooi. Uit verschillende wijken van Utrecht hebben ongeveer 150 kids van negen tot en met twaalf jaar meegedaan aan de voorrondes. Zes teams zullen vrijdag tijdens de stedelijke finale in Hoograven de strijd met elkaar aangaan voor een plek in de regiofinale.

De wedstrijden zullen worden gespeeld op het Crujff-Court aan het Kastelenplantsoen van 16.00 – 18.00 uur, gevolgd door de prijsuitreiking om 18.15 uur. Iedereen is uitgenodigd om de voetbaltalenten te komen aanmoedigen. De Junior Tiger van FC Utrecht zal er ook bij zijn. Heb je altijd al eens met de Tiger op de foto gewild? Grijp dan vrijdag je kans!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten