Hoog bezoek op St. Jan de Doperschool

WeekLentekriebels2Vanmorgen was de officiële start van de Week van de Lentekriebels op de St. Jan de Doperschool aan de Rijnhuizenlaan. BN’ers Pepijn Gunneweg van de BZT-show en Anniek Pheifer (‘Leonoor’) van Het Klokhuis waren te gast en openden de week met een speciaal Lentekriebelslied. Dit lied is gemaakt omdat de week van de Lentekriebels dit jaar 10 jaar bestaat.

WeekLentekriebels1De Week van de Lentekriebels wordt van 16 t/m 20 maart 2015 voor de tiende keer georganiseerd door Rutgers WPF samen met alle GGD-en in Nederland. Tijdens de Week van de Lentekriebels krijgen basisscholen in groep 1 t/m 8 les over de thema’s relaties en seksualiteit, passend bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. De St. Jan de Doperschool doet dit jaar voor de 7-de keer mee en was dan ook zeer vereerd met het bezoek van Pepijn en Anniek. Na de opening hebben zij nog een aantal lessen bijgewoond. De komende week wordt er elke dag in elke groep een les gegeven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten