Virtual Biking en fittest in de bibliotheek

LogoTourUtrechtBibliotheek Hoograven, Smaragdplein 100, staat op 28 maart in het teken van gezondheid en beweging. Als een echte wielrenner kun je van 10.30 – 14.30 een virtuele tijdrit van de Tour de France rijden. Fietsend op een bewegende racefiets met een virtual reality bril op is de rit niet van echt te onderscheiden. Van 10.30 – 13.00 kun je een fittest doen. Er wordt bekeken hoe het ervoor staat met de gezondheid waarna advies wordt gegeven om nog fitter en gezonder te leven.

Deze dag is gratis te bezoeken en wordt georganiseerd door Harten voor Sport, Utrecht fietst en Gemeente Utrecht.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten