Rommelmarkt bij Scouting Hoograven

ScoutingRommelmarkt2014Op zaterdag 28 maart organiseert Scouting Hoograven van 10.00 tot 14.00 uur weer zijn jaarlijkse rommelmarkt, in en om het clubgebouw aan de Verlengde Hoogravenseweg 225. Er zijn veel kramen waar van alles te koop is: curiosa & antiek, meubels, elektra, huishoudelijke artikelen, kleding & tassen, glas & aardewerk, boeken & platen, CD’s & DVD’s, speelgoed voor groot en klein en nog veel meer. Tijdens het kopje koffie, thee of en glaasje fris kunt u meedoen met het Rad van Avontuur, met vele mooie prijzen, en voor de kleintjes is er een schminkhoek met grabbelton. Als afsluiting van de rommelmarkt is de trekking van de loterij.

Heeft u spullen voor de rommelmarkt, dan kunt u contact opnemen met Rommelmarkt@ScoutingHoograven.nl. We maken graag een afspraak met u om deze bij u op te komen halen van maandag 23 tot en met donderdag 26 maart tussen 19:00 en 21:00 uur. Het is niet mogelijk een kraam te huren.

Voor meer info: www.ScoutingHoograven.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten