‘Vreedzame Wijk’ Hoograven doet mee aan Nederland Schoon!

Op zaterdag 28 maart hopen we dat veel bewoners uit de wijk tussen 14.00 – 16.30 uur komen helpen met het verzamelen van zwerfafval op de Landelijke Opschoondag. Tijdens deze dag organiseren gemeenten, scholen, bedrijven, sportverenigingen en buurtgenoten in heel Nederland acties om zwerfvuil tegen te gaan. Door samen rondslingerend vuilnis op te ruimen, maken we Nederland schoner.

HoogravenRuimtOp

Op initiatief van de ‘Vreedzame Wijk’ Hoograven wordt er ook in deze buurt een actie georganiseerd. Vanaf 13.45 uur verzamelen we op twee locaties in de mooie wijk in Utrecht Zuid (St. Jan de Doperschool op de Rijnhuizenlaan en de Brede school aan de Duurstedelaan, aan de kant van het Camminghaplantsoen) en starten om 14.00 uur in verschillende groepen met het verzamelen van vuilnis dat op straat terecht is gekomen. De gemeente zorgt voor vuilniszakken, grijpers en bezems. Het is verstandig zelf te zorgen voor handschoenen en eventueel een eigen hark of bezem mee te nemen als je die bezit.

Iedereen kan helpen om de buurt schoner te maken door in je eigen straat of plein alles op te rapen wat niet op de grond of in de struiken behoort. Door kinderen al vroeg te leren hoe om te gaan met natuur en afval en wat de regels daarvoor zijn, doen we samen een stap richting Nederland Schoon!

Oproep
Dus kom zaterdag 28 maart om 14.00 uur meehelpen de buurt weer op te schonen! Jong of oud, met of zonder kinderen. Aanmelden hoeft niet, we verzamelen op de eerder genoemde locaties en zorgen er samen voor dat de wijk weer schoon wordt. De schoonmaakactie wordt gezamenlijk om 16.30 uur afgesloten bij het Oud-Wulvenplantsoen (tegenover de apotheek) onder het genot van een drankje en iets lekkers, aangeboden door Albert Heijn ‘t Goylaan. We hopen veel buurtbewoners te zien om onze prachtige wijk schoon te maken, schoon te houden en om elkaar beter te leren kennen.

De Oudercontactgroep ‘Vreedzame Wijk’ Hoograven

Deel je actie als Supporter van Schoon tijdens de Landelijke Opschoondag op Facebook (facebook.com/SupporterVanSchoon) en Twitter (@supporterschoon) met gebruik van #LOD2015.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten