Werelddag op de Da Costaschool op 11 maart

Werelddag MacedonieVoor de tweede keer organiseert de Da Costaschool aan de Duurstedelaan een Werelddag, dit jaar op woensdag 11 maart. De meeste kinderen die op de Da Costaschool zitten zijn in Nederland geboren, maar hun ouders en/of grootouders soms niet. Op de Werelddag brengt de school alle verschillende achtergronden en culturen van de leerlingen uitgebreid in beeld. Er zijn marktkraampjes waar ouders enthousiast vertellen over hun land van herkomst. 

Werelddag Chinese les

Er zijn ook allerlei workshops. Welke precies blijft nog een verrassing, maar vorig jaar konden bezoekers van de Werelddag in het Italiaans zingen, een paar Chinese karakters leren, het Braziliaanse capoeira beoefenen, hun haren Afrikaans laten vlechten, en nog veel meer.
Vanzelfsprekend is er genoeg lekkers te eten en drinken!

Wijkbewoners, en natuurlijk ook ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind in Hoograven-Zuid, zijn van harte welkom tussen 12.15 en 15.15 uur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten