Informatieavond over Verkoopstyling in Hart van Hoograven

Op woensdagavond 11 maart verzorgt verkoopstyliste Hester Nagel een informatieavond in buurtcentrum Hart van Hoograven aan de ’t Goylaan 77 in Utrecht. De informatieavond, die van 19.30 uur tot 20.30 uur duurt en gratis is, is bedoeld voor huiseigenaren die hun huis graag zo snel mogelijk willen verkopen, tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.

te koop bordVerkoopstyling is een manier om te koop staande woningen zo optimaal mogelijk te presenteren. Zie het als een marketingtool; iets dat je wilt verkopen, moet je aantrekkelijk presenteren. Dat is waar het bij verkoopstyling om draait. Tijdens de informatieavond geeft verkoopstyliste Hester aan de hand van voorbeelden en praktische tips, informatie over hoe woningeigenaren verkoopstyling kunnen toepassen op hun eigen te koop staande huis. Een huis dat gestyled is voor verkoop toont de mogelijkheden, de ruimte en de potentie van een woning, zodat potentiële kopers niet afgeleid worden door kleurgebruik, persoonlijke smaak of een grote hoeveelheid spullen in een woning. Hester: ‘Het is een effectieve manier om een huis onderscheidend te presenteren. Een gestyled huis genereert veel belangstelling en vergroot de verkoopkans van een woning.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten