Plusgids wijst de weg naar hulp in Utrecht

Mensen moeten zichzelf vooral kunnen redden. Maar hoe? De nieuwe Plusgids wijst Utrechters de weg in het woud van voorzieningen rondom wonen, welzijn, zorg en inkomen. De geactualiseerde gids is gratis af te halen in buurthuis, woonzorgcentrum, bibliotheek, huisarts, of online te raadplegen op www.ugids.nl

Plusgids afbeeldingDe Plusgids Utrecht 2015 biedt een overzicht voor iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. De gids geeft antwoorden op vragen zoals, waar kan ik terecht als ik niet meer zelf kan koken? Waar kan ik een seniorenwoning vinden? Kom ik in aanmerking voor zorgtoeslag? ‘Als u dan ondersteuning nodig heeft, vinden wij het belangrijk dat u het heft in eigen handen neemt en houdt’, schrijft wethouder Margriet Jongerius (WMO) in de gids. ‘Deze gids helpt u zelf de ondersteuning te zoeken die u nodig vindt.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten