Gezellig mee-eten in de wijk

LogoEetMeeAls je wat ouder bent kan het voorkomen dat je alleen aan tafel zit. Hoe gezellig is het dan om minimaal één keer per maand bij iemand anders te eten, je verhaal kwijt te kunnen en de verhalen van anderen te horen, verrast te worden met een maaltijd die je niet zelf hebt gekookt? Dat maakt een wereld van verschil.

Stichting Eet Mee! zoekt voor oudere deelnemers aan haar project ‘Eet mee! Vaste gast’ gezellige eetadressen in Tolsteeg, Hoograven en Rivierenwijk waar een oudere minimaal één keer per maand kan aanschuiven voor een gezellig praatje tijdens het eten. We maken een match op maat en houden rekening met je wensen en mogelijkheden. Daarom komen we langs voor een intake en bespreken je wensen en mogelijkheden.

Nadat we een match gemaakt hebben maak je kennis en eet je twee keer samen op proef. Daarna wordt er samen met ons geëvalueerd. Heb je een plekje vrij? Neem contact met ons op! Samen maken we de wereld mooier!

En ben jij die oudere die van gezelligheid en samen eten houdt of wat meer contact wil in de buurt? Schrijf je nu in en wij zorgen voor een passend eetadres.

Informatie of aanmelden? Neem contact met ons op via t 030-22134998 of via info@eetmee.nl

Stichting Eet Mee! heeft met dit initiatief de WijMakenUtrecht-trofee 2014 gewonnen. Een prijs voor initiatieven om de stad mooier te maken.

We zoeken ook nog wijkcoördinatoren om ‘Vaste gast’ stevig te verankeren in de wijk. Ben je een netwerker, hou je van organiseren en kun je makkelijk met allerlei mensen omgaan? Draag je dit project een warm hart toe? Kijk dan op de site van de vrijwilligerscentrale naar onze vacature en meld je aan!

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten