Informatiebijeenkomst belastingaangifte in de bibliotheek

Op vrijdag 6 maart geeft de Belastingdienst Utrecht een informatiebijeenkomst in de bibliotheek aan het Smaragdplein over de Belastingaangifte 2014. Tijdens deze bijeenkomst krijgen buurtbewoners informatie en handreikingen voor het invullen van de belastingaangifte en is er ruimte voor korte vragen. Ook wordt de mogelijkheid toegelicht om gebruik te kunnen maken van HUBA (Hulp Bij Belasting Aangifte). De bijeenkomst start om 18 uur en duurt tot 19.30 uur.

Euro biljetten in de luchtSteeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om digitaal aangifte te doen bij de Belastingdienst. Toch zijn er ook burgers die hier moeite mee hebben of die dit niet kunnen. Voor deze mensen geeft de Belastingdienst Utrecht informatiebijeenkomsten in de wijken. Burgers die persoonlijke begeleiding nodig hebben, kunnen ook informatie krijgen over de gratis service Hulp bij Belastingaangifte van de Belastingdienst. De informatiebijeenkomsten vormen een onderdeel van het Leven en Leren programma dat is opgezet door de samenwerkende partners de Bibliotheek Utrecht, Mira Media, Stichting Lezen en schrijven, Taal doet meer en het Wijkbedrijf. Dit programma is mede mogelijk gemaakt door EIF (Europees Integratie Fonds).

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekutrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten