Kinderen in Hoograven en Lunetten maken Radio!

Kreatoko Radio makenKreatoko start op 4 maart 2015 met een cursus Kids Radio voor kinderen uit Hoograven en Lunetten. In 8 lessen krijgen de kinderen les in televisie-, radio- en internetreportages maken. Kids Radio is uniek en brengt een echte radiostudio naar kinderen in hun eigen wijk of buurt.

‘Toen ik me opgaf voor deze cursus dacht ik dat we met een microfoon radio gingen maken met alle kinderen. Nu zie ik dat ik in een echte radiostudio ben met heel veel koptelefoons en microfoons. Ik vond mediacursussen altijd al leuk, maar dat ik nu m’n eigen radioprogramma mag gaan maken bij Kids Radio vind ik ontzettend cool!’, aldus een deelnemers aan de Kids Radio Cursus, BSO Utrecht, maandaggroep.

Kreatoko biedt deze cursus aan op dinsdagmiddag tussen 16.00 u. en 18.00 u. in buurthuis Musketon in Lunetten. De kosten zijn 65 euro als je je opgeeft vóór 27 februari 2015, daarna 80 euro. Aanmelden kan via kidsradio@kreatoko.nl of via www.kidsradio.nu. Kreatoko is het bedrijf van Hoogravenaar Menno van der Geugten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten