Triton heeft nieuwe hoofdsponsor

1tritonlogoDe Utrechtse Studentenroeivereniging Triton heeft een nieuwe hoofdsponsor! Dit seizoen zal Lammers Bouwmaterieel de roeitenues van de competitie- en wedstrijdroeiers van de U.S.R. Triton sieren. Door de sponsorbijdrage van Lammers Bouwmaterieel zal Triton in staat zijn om de stijgende lijn van de afgelopen jaar door te trekken door te blijven investeren in profcoaching en roeimaterieel. Zo bouwen Triton en Lammers samen aan de toekomst! De U.S.R. kan op deze manier haar motto blijven waarmaken: “Roeien met ambitie!”

Woensdag 18 februari om 21:00 zal op Triton aan de Verlengde Hoogravenseweg het contract ondertekend worden. Deze tekenceremonie belooft een mooi moment te worden waarop de hele vereniging Lammers Bouwmaterieel zal verwelkomen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten