Gymmen met dreumesen en peuters

AapjeskooiBinnenkort start de Aapjeskooi met het verzorgen van dreumes- en peutergymlessen in de gymzaal aan de Duurstedelaan in Hoograven. Hiervoor organiseren wij een eenmalige gratis proefles. De proefles vindt plaats op vrijdag 13 februari. Van 09.30 tot 10.15 uur is er een dreumesgymles en van 10.15 tot 11.00 uur een peutergymles.

Aanmelden is verplicht, dit kan via info@aapjeskooi.nl. Meer info is te vinden op www.aapjeskooi.nl.

Wat is de Aapjeskooi?
De Aapjeskooi is er voor kinderen vanaf de leeftijd dat ze goed kunnen lopen. Zodra kinderen kunnen lopen gaat er een wereld vol bewegingsvrijheid voor ze open, die bij de Aapjeskooi extra wordt gestimuleerd. Dreumesen, peuters en kleuters volgen een les met leeftijdsgenootjes afgestemd op hun eigen kunnen. De jongste ’aapjes’ tot 4 jaar worden daarbij tijdens de gymles altijd vergezeld door één ouder of een andere volwassene waarmee ze vertrouwd zijn.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten