Gluren bij de Buren in Tolsteeg/Hoograven en Lunetten

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat elke laatste zondag van januari plaatsvindt door alle wijken van Utrecht. Dit jaar is Gluren bij de Buren op zondag 25 januari. Tussen 13:00 en 18:00 programmeert de organisatie een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten. Alle optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis te bezoeken! Wel wordt er na elk optreden een vrijwillige bijdrage gevraagd. De gehele opbrengst wordt volledig gestoken in de realisatie van Gluren bij de Buren in 2016! De huiskamers die meedoen in Tolsteeg/Hoograven vind je hier.

logo GbdB LunettenOok Lunetten gaat weer los tijdens Gluren bij de Buren
Percussie bij Scouting Salwega, improvisatietheater in Bouwspeeltuin Fort Luna, workshops in het kunstatelier van Basisschool de Klim, uniek uitzicht over Lunetten en Tangodans in Aristo-accommodaties en dan nog 3D-printerdemonstraties, filosofische voordrachten, optredens met zang, poezïe, muziektheater en uiteraard uiteenlopende soorten muziek; het programma van Gluren bij de Buren Lunetten is weer lekker eigenwijs en divers. Op 30 adressen in Lunetten gaan op zondagmiddag 25 januari de deuren open voor muziek- en theatervoorstellingen of beeldende kunst. De optredens beginnen om 13.30 uur, 14.30 uur en om 15.30 uur en duren 20 tot 30 minuten.

Soepkom!
Naast culturele activiteiten is er dit jaar wederom alleen in Lunetten SoepKom! Wijkbewoners bieden een kijkje in de keuken en serveren zelfgemaakte soep. Op zes SoepKom! adressen kun je tussen 16.30 uur en 17.30 uur onder het genot van een lekker kopje soep (ook vegetarisch) elkaar vertellen over je belevenissen van die middag. Dus nu ook gluren in de keuken van de buren!

Eigenwijs Lunetten

Sinds 2012 heeft Lunetten een eigen Gluren bij de Buren. Ook dit jaar is Gluren bij de Buren Lunetten een eigenwijs onderdeel van Gluren bij de Buren Utrecht; in Lunetten wordt dit huiskamerfestival namelijk georganiseerd door de bewoners zelf die de gehele organisatie op zich nemen; een bewonersinitiatief! Het volledige programma van Gluren bij de buren Lunetten is te vinden op www.glurenbijdeburen-lunetten.nl. Volg Gluren bij de Buren Lunetten op Twitter @GBDBLunetten en facebook/gbdblunetten. Gluren bij de Buren Lunetten wordt ondersteund door het Leefbaarheidsbudget van wijkbureau Zuid Gemeente Utrecht en vrijwillige bijdrages van bezoekers.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten