Opening van de Limesroute in mozaïek

IMG 0554

De afgelopen maanden heeft kunstenares Carin van Dongen samen met wijkbewoners en kinderen van de Brede School Hoograven-Zuid gewerkt aan het realiseren van de contouren van de Limes in mozaïek rond de school aan de Duurstedelaan. Aanzet berichtte daar al eerder over.

WoensIMG 0566dag 14 januari vond de officiële plaatsing van de laatste steen plaats door wijkwethouder Lot van Hooijdonk. Voor een gehoor van ongeveer 50 geïnteresseerden gaf zij aan dat het goed is dat naast alle serieuze zaken die in de wijk plaatsvinden, er door ambtenaren en bewoners ook tijd gevonden is voor dit leuke initiatief. Zij hoopt dat het lukt om de Limes ook verder in de wijk zichtbaar te maken.

DaarnaWijkwethouder Lot Van Hooijdonk plaatst laatste steen Limes overhandigde de secretaris van de Historische Kring Tolsteeg-Hoograven en mede-initiatiefnemer Peter Sprangers de laatste steen aan de wethouder, die het op de goede plaats zette.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten