Bakkerij Bleij op maandag dicht

Bakkerij Bleij 1Bakkerij Bleij op de Hoogravenseweg 21 is vanaf deze week voor het eerst sinds 46 jaar op de maandag dicht. In januari wordt bakker Wim Bleij 65 jaar. Een mooi moment voor Wim en zijn vrouw Anneriet om een dag minder te gaan werken. Sinds 1985 bakt Wim zes dagen per week alle producten voor de bakkerij. De producten worden allemaal ambachtelijk gemaakt  en dit is erg arbeidsintensief. Wim begint ’s ochtends om 01.00 uur en werkt dan door tot 11.00 uur. Wim en Anneriet hoeven op zondagavond nu niet heel vroeg naar bed en kunnen de administratie op maandag doen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten