Wijkwebsite Hoogravenportal succesvol in 2014!

portalIn april 2014 is door het bewonersinitiatief Hoograven Duurzaam i.s.m. zo’n 15 organisaties www.hoogravenportal.nl ontstaan, met alle websites in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt. Met deze portal is door (nieuwe) buurtbewoners snel te achterhalen welke organisaties en activiteiten er zijn, waar je ze kan vinden en wanneer er wat te doen is. Hiermee zijn en worden organisaties en bewoners dichterbij bij elkaar gebracht. Op de Portal die goed bezocht wordt kan inmiddels naar ca. 70 organisaties en bedrijven in de wijk worden doorgelinkt. Uiteraard is het duurzaam bestaan van deze site afhankelijk van het continu onder de aandacht brengen door de verschillende stakeholders aan de buurtbewoners. Dus voeg als organisatie deze website toe als link aan uw site en meld uw website aan via info@hoogravenportal.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten